Auto’s zitten bij de familie Bruins in het bloed. Eigenaar Rob Bruins groeide op tussen de auto’s. Eerst bij het bedrijf van zijn opa in Borne, later bij het bedrijf van zijn ouders in Delden. In 2006 nam hij samen met zijn broer het bedrijf over en sinds januari 2019 stuurt Rob eigenhandig het bedrijf aan. Ook de volgende generatie heeft het Volvo-virus te pakken: Rob’s zoon draait namelijk inmiddels ook mee in het bedrijf! Zo vader, zo zoon dus!

Het huidige pand aan de Torenlaan werd in 2009 gerealiseerd. Duurzaamheid staat niet alleen centraal bij het aanbod auto’s, maar door de zonnepanelen is ook ons pand klaar voor oen mooie toekomst. In onze showroom word je persoonlijk geholpen door Rob of Leon. Onder het genot van oen kop koffie of thee bespreken we graag al jouw vragen en wensen!

BEKIJK ONZE LOCATIE

In onze moderne, volledig ingerichte werkplaats is jouw auto in goede handen. Onze specialisten praten en werken met kennis van zaken. Kleine onderdelen hebben we standaard op voorraad. Als een onderdeel besteld moet worden, is het vaak nog dezelfde dag bij ons binnen. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je weer de weg op kunt.

maak een afspraak