Auto Bruins Logo

Bel ons op 074 - 277 77 08

Contact

Over ons

Onze showroom

Autobedrijf Bruins, Hengelo

In 2009 werd een prachtig nieuw pand gerealiseerd. Een fraaie showroom met praat- en ontvangst gedeelte, een balie en een moderne volledig ingerichte werkplaats gerund door Rob en Arjan.
Een familiebedrijf pur sang dus waarin u bij binnenkomst niet door een medewerker te woord wordt gestaan, maar door een van de eigenaren. Daarmee kunt u rechtstreeks afspraken maken over de auto die u op het oog heeft, reparaties die aan uw auto uitgevoerd moeten worden, financiering etc. Duidelijk en zonder misverstanden.
Er wordt gepraat en gewerkt met kennis van zaken. Rob (HBO autotechniek) is vooral in de werkplaats te vinden en Arjan (MBO autotechniek) is behalve in de werkplaats vooral ook druk aan de balie en in de showroom.

Ons team

Rob Bruins
Eigenaar

Rob Bruins

rob@autobruins.nl
Klaar voor de toekomst
Bent u er klaar voor?

Klaar voor de toekomst

Mark Franssen
Monteur werkplaats

Mark Franssen

Specialisatie

Schadeherstel

Schadeherstel

Ook hier is onze autonomie een voordeel voor onze relaties. Autobedrijf Bruins is niet gebonden aan verzekeringsmaatschappijen die samenwerken met schadeherstelbedrijven. Daarmee behoort het bedrijf tot een steeds kleiner wordend aantal garagebedrijven, dat de klant en diens financiele mogelijkheden centraal stelt. Schade aan het plaatwerk worden zoveel mogelijk in onze eigen werkplaats hersteld. Bij reparaties en/of vervanging van onderdelen is het niet altijd noodzakelijk om een nieuw onderdeel te plaatsen. Met de klant wordt dan naar een alternatief gezocht. Dat dit alternatief aan dezelfde hoge kwaliteitseisen moet voldoen spreekt voor zich. Uiteraard staat een gratis leenauto of fiets tot uw beschikking. Onze klanten stellen een dergelijke persoonlijke benadering bijzonder op prijs.

Schadeherstel

Bovag

Bovag: een vereniging voor alle bedrijven die zich bezig houden met mobiliteit: misschien is dat wel de eenvoudigste beschrijving van ‘het begrip’ BOVAG. De vereniging behartigt de belangen van de bedrijven, treedt op als woordvoerder en bewaakt de kwaliteit van de aangesloten leden door het stellen van lidmaatschapseisen. Regelmatige controles door een onafhankelijke organisatie waarborgen de kwaliteit. Zodat de consument op voorhand weet: bij een bij BOVAG aangesloten bedrijf zit ik goed. Voor alle informatie over BOVAG, hun garantie en vooraarden, bezoek de BOVAG site.

Schadeherstel

Werkplaats

De eerste reden waarom consumenten de voorkeur geven aan een bij BOVAG aangesloten bedrijf – herkenbaar aan het gele BOVAG-schild op het pand – is de zekerheid dat het hier een professioneel bedrijf betreft. Het bij BOVAG aangesloten bedrijf moet voldoen aan tal van eisen, bijvoorbeeld op het gebied van inrichting, werkplaatsapparatuur en gereedschap en scholing van medewerkers.Tevens de werkplaats De tweede zekerheid – en dit speelt vooral bij de aanschaf van een gebruikte auto, caravan/camper of motor of bromfiets dan wel een revisiemotor – biedt het BOVAG-garantiebewijs. Dit biedt zwart op wit de zekerheid dat mocht er iets mis gaan tijdens de garantieperiode, het bedrijf garant staan voor reparatie en kosten. Bij personenauto’s is dit bewijs gekoppeld aan de Nationale Autopas, die de geschiedenis van de tellerstanden geeft waarmee is gecontroleerd of de huidige stand logisch is. BOVAG-garantiebewijs en Nationale Autopas vormen samen de BOVAG Garantiepas.